Not known Facts About petek tamiri

Wiki Article

2 Nisan 201724 Haziran 2016 yazar Kameralı Su Tesisatçı Ülkemizde hemen her ilde doğalgaz kullanımı mevcut durumda ve artık büyük şehirlerin neredeyse tamamı doğalgazla ısınıyor. Ama kullanımı soba kullanımı kadar eski olmadığı için karşılaşılan bazı problemlerde çözüm bulunması biraz zor oluyor. Kalorifer tesisatı, kombi veya kazan sistemdeki suyu gaz sayesinde ısıtan ve devir daim yaptırarak suyun ısısını peteklere petek ısısını da daireye yansıtan bir sistem.

Kombiciler kombinin su basıncının ayarlanmasından, peteklerin ısınmasına kadar tüm mekanizmaya hakim olan ustalardır. Günümüzde öncelikle doğalgaz kullanımının artması buna bağlı olarak da kombi kullanımının artması kombici meslek grubunu önemli bir konuma taşımıştır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the ideal YouTube working experience and our latest options. Find out more

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Diğer seçenek ise peteklerin çAlright eski olması durumunda petekler artworkık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Bu fazla maliyeti ortadan kaldırmak advertisementına petek bakımını aksatmamanız önerilir. Böylece tam ve verimli bir şekilde eviniz ve iş yerleriniz ısınacaktır. Ekonomik bir hizmetin yanı sıra kalıcı bir hizmettir.

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Yukarıda kombinizi doğru ve tasarruflu kullanmanız için yararlanabileceğiniz önerileri sizin için sıraladık. Evinizde alacağınız ufak önlemler ile doğalgaz faturanızı yarıya indirebilirsiniz.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum 20 yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Robotla tıkanıklık açma, pimaş yıkama ve petek temizliğini cihazlarla yapar. Semtinizde ihtiyacınız olduğu zaman ulaşabileceğiniz, güncel yöntemleri kullanan bir tesisatçı olmalıdır. Tesisatta olabilecek arızalarda, yenileme ve montaj işlerinde işinin ehli ustalarımızla hizmet veriyoruz.

Eğitimli ve deneyimli kombi ustalarımız, en son teknoloji ekipmanlarımızla kombilerinizi tamir ederken, aynı zamanda dimension kombinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayacak ipuçları da vereceklerdir.

Su sızdıran boyalı veya boyasız, metal veya plastik kalorifer peteği delik tamiri, havlupan delik tamiri için; epoksi macun kullanabilirsiniz. Kılcal çatlaklarda ve boyasız peteklerde ise; steel epoksi yapıştırıcısı kalorifer petek delik tamiri için uygundur.

Ancak bu kadar uğraşmaya ve yüksek maliyete gerek petek tamiri yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirmenizi öneririz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durum ile karşılaştığınızda kesinlikle peteği söküp atmayınız.

Report this wiki page